Gülsin Onay Temmuz Ayı Etkinlikleri

Kış sezonunu Cambridge'de verdiği konserle kapatan Gülsin Onay, 2000.konserini Gümüşlük'te verecek. 13 yıldır sanat danışmanlığını yaptığı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nin açılışına sayılı günler kaldı.
Sanat Yönetmenliğini Eren Levendoğlu'nun yürüttüğü 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nin açılış konseri, Gülsin Onay'ın 2000. konseri olma özelliği ile öne çıkıyor. İlk konserini 6 yaşındayken TRT İstanbul Radyosu'nda veren sanatçının 8 Temmuz'daki konseri, festivalin "Taşta Klasik" konserlerinin de ilki olacak. 
unnamed (1)13. Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Açılış konseri çarpıcı bir buluşmaya sahne olacak. Gülsin Onay 2000.konserinde, kendisine ikinci piyano konçertosunu adayan hocası Saygun'un ismini taşıyan başarılı yaylı çalgılar dörtlüsü ile, bir başka hocası Mithat Fenmen'i 100. doğum yıldönümünde anacak. Onunla çalıştığı Chopin piyano konçertosu uyarlamasının da yer aldığı bu program, çok özel enerjilerin buluşması açısından Onay için büyük önem taşıyor.  
unnamed (2)Ahmed Adnan Saygun, Gülsin Onay, Mithat Fenmen
Sanatının zirvesindeki virtüöz, dünyanın dört bir yanından aldığı davetlerle 2016-2017 sezonunda Hong Kong'dan Almanya'ya, Şili'den İtalya'ya çok geniş bir coğrafyada ülkemizi gururla temsil etmeye, özellikle 110.doğum yıl dönümünde hocası Adnan Saygun'un eserlerini 5 kıtada seslendirmeye ve kendisini dinlemeye gelenleri sihirli müzikal dünyasında büyülemeye devam edecek.
unnamed (3)Geçtiğimiz sezon keman sanatçısı oğlu Erkin Onay ile Almanya, Lüksemburg, İngiltere, Brezilya ve Türkiye'de çok sayıda konser veren Gülsin Onay, 3 Temmuz'da Dibeklihan Kültür Sanat Köyü'ndeki ikili konseriyle yaza merhaba diyecek
evetbenim sanat güneşi logo

Sayfa Düzeni: Tenise Yalçın evetbenim
İleti Haber: Gülsin Onay Temmuz ayı Basın Bültenievetbenim4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir