Gülsin Onay: Eylül- Aralık 2018 Konser ve Etkinlikler

Dünyanın tanıdığı devlet sanatçımız Gülsin Onay 2018 Eylül – 2018 Aralık ayı konser ve etkinlikleri

Kıymetli dostlarım,
Yaz ayları yoğun çalışmalar ve güzel konserlerle sona erdi.
2018-2019 sezonu için hazırlıklarımızı tamamladık. Müziğin bizi buluşturacağı, birçok güzel proje hazırladık. Sezonun ilk bülteninde, Eylül ve Ekim ayındaki konserlerimin detaylarını paylaşmak istiyorum sizlerle..
Kadıköy Sineması Oda Müziği Konserleri Gülsin Onay ve Erkin Onay ile Başlıyor
Sinema, plastik sanatlar ve müziğin yeni buluşma noktası Kadıköy Sineması’nda oda müziği sezonu Gülsin Onay- Erkin Onay konseri ile başlıyor.

Uluslararası alanda ülkemizi temsil eden ünlü piyanist Gülsin Onay, kuşağının önemli kemancılarından oğlu Erkin Onay ile, 20 Eylül Perşembe günü saat 21.00’deki açılış konserinde, Mozart, Elgar, Mendelssohn ve Ün’ün eserlerini seslendirecek. Kadıköy’ün 51 yıllık geçmişi ile en prestijli salonu olan Kadıköy Sinemasının ödüllü iç mimarisi ile dikkat çeken 320 Kişilik salonunda, bu yıl ilk kez 15 günde bir Perşembe geceleri verilecek oda müziği konserleri, klasik müzik dünyamıza yeni olanaklar sunuyor.
Gülsin Onay-Erkin Onay konserinin biletleri Biletiva ve Kadıköy Sineması gişesinde satışa sunuluyor.

Özel Konser
İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Aygaz için düzenlediği konser serisi Gülsin Onay ile başlıyor. Aygaz Zincirlikuyu binasında, sadece Aygaz çalışanlarına açık olan konser 25 Eylül 2018’de saat 16.00’da.

Ekim 2018
Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası 20.sezonunu Gülsin Onay’la açıyor
Dağhan Doğu’nun yöneteceği konserde, Grieg’in Piyano Konçertosu’nu yorumlayacak olan sanatçı, 4 Ekim’de Bursa’da.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi
Senfoni Orkestrası
Gülsin Onay 5 Ekim 2018 Cuma akşamı Edvard Grieg Piyano Konçertosu’nu bu kez Patrick Souillot şefliğinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda seslendirecek.

Bağdat Caddesi’nde Gülsin Onay
Özel Piyano Dinletisi
Gülsin Onay, 6 Ekim’de Tan Sağtürk Akademi Cadde’de sevenleriyle buluşacak.
Konser programında yer alan eserler şöyle:
J.S.Bach: Partita no.1
F.Mendelssohn: Variations serieuses
A.A.Saygun: Sonatine
C.Franck: Prelude, Choral et Fugue
F.Chopin: Fa diyez minör Nocturne
F.Chopin: Andante Spianato & Polonaise​

İstanbul’da Polonya Haftası
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası “Polonya Haftası” konserinde, tüm dünyada Chopin yorumuyla ünlü olan ve Polonya Hükümeti tarafından üstün Chopin icraları nedeniyle Devlet Nişanıyla ödüllendirilen Gülsin Onay’ı konuk ediyor. Sanatçı 12 Ekim’deki IDSO konserinde bestecinin meşhur fa minör 2.piyano konçertosunu seslendirecek

Kreatif Endüstrilerde Verimlilik Kongresi
Bilim insanları ve sanatçılardan oluşan köklü bir ailenin mensubu olan Gülsin Onay, sık sık yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen bilimsel kongrelerde konser vermek üzere davet edilmektedir. Bu kez, Türkiye Verimlilik Vakfı ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Kreatif Endüstrilerde Verimlilik Kongresi’nin ilk gününde (13 Ekim, Cumartesi) özel bir dinleti sunacaktır.
13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenen kongrede, ülke ekonomilerinin kalkınmasında önemli bir rol oynamakta olan kültürel ve kreatif (yaratıcı) endüstrilerde verimlilik kavramının sektörler bazında analizinin yapılarak bu endüstrilerde verimliliğin artırılmasına yönelik politikalarının oluşturulması ve yönlendirmesinde önemli bir kaynak teşkil edebilecek bir sonuç raporunun ortaya konması amaçlanmaktadır.

UniKumbaravan Müzik Zirvesi
Kasım 2016’dan bu yana faaliyette olan ÜniKumbaravan, sadece kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren, kâr amacı olmayan, üniversite öğrencilerinin kültür ve sanat bilgisini arttırmayı hedefleyen, etkinlik sahipleri ve yayınevlerinin de desteğiyle, ücretsiz bilet ve kitap sağlayan, öğrencilerin bütçeleri doğrultularında kampanyalar düzenleyen bir Sosyal Girişim projesi.
Sosyal medyayı çok iyi kullanan ve gençlerle sürekli iletişim içinde olan Gülsin Onay, UniKumbaravan’ın düzenlediği ilk Müzik Zirvesi’nin davetini geri çevirmedi.
14 Ekim Pazar günü, saat 12.00’de Dorock XL Kadıköy’de başlayacak olan panelde üniversite öğrencileriyle buluşacak, klasik müzikle ilgili sorularını yanıtlayıp, kendi deneyimlerini aktaracak.

Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı, 25.yılını Gülsin Onay’la kutluyor
Bebeklerin yaşam haklarını korumak amacıyla, 1993 yılında kurulan Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı, 25. Yıl Sempozyumu düzenliyor.
19 Ekim’de CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek olan sempozyumun duyurulması ve vakfa destek vermek amacıyla, sosyal sorumluluk alanında öncü olan Gülsin Onay özel bir resital verecektir.

Gelecek Konserler
5 Kasım 2018 İSTANBUL
Resital
İstanbul Teknik Üniversitesi
Mustafa Kemal Anfisi – Maçka
8 Kasım 2018 İSTANBUL
Konser
“BIFO ve Cumhuriyet Bestecileri”
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası
Şef: Gürer Aykal
Lütfi Kırdar ICEC
10 Kasım 2018 SAMSUN
Atatürk’ü Anma Özel Konseri
Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası
Şef: Artun Hoinic
16 Kasım 2018 ANTALYA
Edvard Grieg: Piyano Konçertosu
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası
19 – 22 Kasım 2018 İZMİR
Masterclass
İKSEV
24 Kasım 2018 İSTANBUL
Resital
Açı Okulları
25 Kasım 2018 İSTANBUL
Gala Konseri
İstanbul Filarmoni Derneği
3 Aralık 2018 İSTANBUL
Alexander Markov (Keman) ile Resital
Süreyya Operası
6 Aralık 2018 SÜLEYMANPAŞA, TEKİRDAĞ
4.Gülsin Onay Piyano Günleri
“Açılış Konseri”
Alexander Markov (keman) & Gülsin Onay (piyano)
6 – 12 Aralık 2018 SÜLEYMANPAŞA, TEKİRDAĞ
4.Gülsin Onay Piyano Günleri
7 Aralık 2018 SÜLEYMANPAŞA, TEKİRDAĞ
Bisanthe Gülsin Onay Ulusal Beste Yarışması
Final
21 Aralık 2018 ADANA
Frederic Chopin: Piyano Konçertosu, no.2
Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası
27 Aralık 2018 ESKİŞEHİR
W.A.Mozart: Piyano Konçertosu, no.9, KV 271
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası
“Yeniyıl Konseri”

Sayfa Düzeni. Tenise Yalçın evetbenim
Bilgi: Gülsin Onay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir